WARMOTH JAZZMASTER does it AGAIN!

Vakioasiakkaamme M halusi kartuttaa kitaravalikoimaansa Jazzmasterilla. Normikeppi suoraan hyllystä ei ihan kiinnostanut tarpeeksi, vaan tavoitteena oli hankkia soitin oman maun mukaan.

Niinpä valinta osui Warmothiin ja muutamaan muuhun saman tason tavarantoimittajaan. Guitarworxilla oli jälleen ilo ja kunnia rakentaa näistä valmis tuote.

Tämän Jazzmasterin body on kevyttä leppää (alder), valmiiksi maalattuna sävyssä Shoreline Gold. Kaula on kolmen A:n Flame Maple, otelauta Dark Indian Rosewood, profiili ’59 roundback, radius 7.25″, nauhat SS6105 (stainless) ja yläsatulan virkaa toimittaa Tusq XL. Kaulan pintakäsittely on Vintage Tint Satin.

Kitaran muissakaan osissa ei ole säästelty, sillä talla/vibra kombo tulee Masterylta (highly recommended) ja mikit Manchesteristä eli niiden merkki on Creamery ’58 (also highly recommended). Aikaisempien hyvien kokemusten perusteella volapotikkaan asennettiin Treble Bleed. Kitaran hihnan kiinnipysymisen varmistamiseksi bodyyn asennettiin Schallerin hihnalukot.

Kun kaikki oli nipussa ja koeponnistus suoritettu oli aika tuulettaa. Kitaran klangi ‘kuivana’ on ihan omalta planeetaltaan, napakka ja monivivahteinen. Tästä kiitos kuuluu erinomaiselle puumateriaalille (ja tukevammalle kaulalle), Mastery vibratallalle ja Tusq yläsatulalle. Vahvistettuna soundi on aivan ensiluokkainen, rapea ja puhutteleva. Hieno projekti! 

kitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworx