GARY MOORE was seen at GUITARWORX!

Tämä harvinaisempi, upea vuoden 2001 Gibson Les Paul Gary More Signature (1,000 guitars made) kävi perushuollossa ja hihnalukkojen asennuksessa. Ja olipa ilo tutustua.

Kitara on (tiettävästi) ilman kevennysoperaatioita sopivan painoinen ja luonnollinen klangi erittäin hyvin kohdillaan. Vahvistettuna soundi vakuutti entistä enemmän.

Gibsonin Burstbucker mikit toimivat tässä kattauksessa kerrassaan hyvin. Oletan, että kyseessä on Burstbucker 2, sillä mikkien DC-lukemat näyttivät arvoja 7.27K neck ja 7.29K bridge. Huomaa, että kyseessä on kaikella todennäköisyydellä sama mikki, ei erillinen kaula ja talla. Näin mentiin ‘In The Good Old Days’…

Gibson Burstbucker mikit on valmistettu Alnico 2 magneettien ympärille, ja erityisesti ilman mitään vahausta. Tällä saadaan aikaan hyvä purevuus ja ilmavuus, mikä oli käsin/korvin kuultavissa.

Kaulamikki on ‘käännetty’ eli ruuvikela osoittaa tallaan päin, mutta magneetteja ei ole käännetty eli soundi ei ole keskiasennossa Peter Greenin honottava soundi. Mutta… who cares, hyvältä kuulostaa silti.

Kyseessä kenties yksi parhaimmilta soundaava Lester, ainakin meikäläisen makuun. Tukkoisuus tipotiessään ja purevuus juuri siinä. Hieno peli! 

kitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworxkitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworx