RON WOOD WAS SEEN AT GUITARWORX!

Tämä erään kohtuullisen tunnetun laulu- ja soitinyhtyeen kitaristin nimikkomalli kävi Guitarworxissa perushuollossa. Arvostettu japanilainen ESP (Electric Sound Products) on tämän laatusoittimen valmistaja.

Ron Wood on eräs ESPn vanhimmista endorsement asiakkaista. Niinpä ajan mittaan on specsit hiottu kohilleen. Kitara on periaatteessa ‘perustele’ with a twist. Body on leppää (alder), tupla bindauksella ja U-shape kaula yhden palan vaahteraa (one-piece maple), 22 vintage nauhalla, luusatulalla ja Gotohin Kluson-type virikoneistolla. Attaboy!

No entäpä soundit sitten? Yleensähän mikit menee jotakuinkin nopeasti päivitykseen, mutta tällä kertaa ei tarvetta. ESP mikitys on erittäin vakuuttava. Usein HB (humbucker) kaulamikin yhdistäminen tallan yksikelaiseen (single-coil) on haastava rasti, mutta ESP on onnistunut tässä hienosti.

ESP Ron Wood Signaturen ESP LH-200 humbucker kaulamikki (7.3k) on hyvin rapea ja erotteleva soundiltaan. Ja taasen tallan ESP TS-120 single-coil (6.5k) klaaraa positionsa erinomaisesti, olematta liian ohut. Kokonaisuuden kruunaa volapotikan yhden komponentin (cap) Treble Bleed, jolla soundin yläpää säilyy hyvin potikkaa ruuvatessa.

Mielenkiintoinen ja laadukas tuttavuus. Tällä vetää helposti muutakin kuin rollareita!

kitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworx