STEVE STEVENS WAS SEEN AT GUITARWORX!

Tällainen harvinaisempi, 90-luvun alun Hamer Steve Stevens Model (24 frets) kävi perushuollossa ja nauhojen hionnassa. Kitaran liimakaula ja bodyn muotoilu mahdollistavat helpon tiluttelun aivan ylimmille nauhoille asti. Myös kaulan profiili on mukava, ei turhan ohut.

Kitaran mikkikattaus koostuu kahdesta miedohkosta yksikelaisesta (neck 6.41K ja middle 6.82K) sekä tuhdista tallahumpparista (17.68K). Äänenpaineen ja sen sävyn säätöön on kaksi potikkaa, master volume ja master tone. Selkeätä.

Mikkien valinta hoituu kahdella mini-switchillä, joista toinen on 3-asentoinen ja toinen 2-asentoinen. Soundivaihtoehtoja löytyy seuraavasti: kaula yksinään, kaula + middle, kaula + talla-HB (parallel), middle yksinään ja talla-HB yksinään (series). Pienen opiskelun jälkeen varsin toimiva yhtälö.

Koska varsinaisesti mistään vintage meiningistä ei tämän kepin kohdalla ole kyse, on se varustettu floikalla ja lukkosatulalla. Floyd Rose vibran on Hamerille valmistanut saksalainen Schaller. Ja hyvin toimii.

Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja laadukas soittopeli! 

kitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworx