THE HAWK CONTINUES TO FLY!

Tämä 70/80-luvun taitteen Washburn Hawk (Made in Japan) kävi huollossa. Etumikki ei toiminut, switch aivan finaalissa ja jakki myös tiensä päässä. Otelaudan nauhat silti hyvässä kuosissa.

Washburn Hawk oli tuotannossa 70-luvun lopulta aina vuoteen 1985. Arch Top bodyn materiaalina on saarni (ash), kitaran 3-piece kaula on tehty vaahterasta ja pähkinäpuusta (maple/walnut) ja otelauta on ruusupuuta (rosewood).

Talla on Washburnin Harmonic Lock Bridge, jossa on sivusuunnassa lukittavat messinkiset tallapalat. Kielet kiinnittyvät Telecasterin tapaan rungon läpi. Mikit ovat kaikella todennäköisyydellä Dimarzion tuotantoa (neck 8.4k ja bridge 8.5k), joskaan niitä ei ole leimattu.

Pohdiskelun jälkeen päätettiin uusia sähköt kokonaan. Hawk sai erikoisen piirilevyrakenteensa tilalle uudet CTS-potikat, uudet potikannupit, uuden switchin sekä uuden Switchcraft-jakin. Samalla laitettiin kitaran säädöt kohdilleen. Nyt haukka lentää komeasti, soundi on tukeva mutta pureva! 

kitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworx