Ritchie Kotzen was seen at Guitarworx!

Tämä Japanin tuotantoa oleva Fender Richie Kotzen Telecaster kävi perushuollossa. Laadukas keppi on varustettu vaahteraisella tuhdilla 1-piece C-kaulalla, johon on asennettu myös tuhdit jumbonauhat. Otelaudan radius on 12″. Virityskoneisto taasen Gotohin käsialaa.

Kitaran body on veistetty saarnista ja varustettu laminoidulla loimuvaahtera (flame maple) kannella. Lähtökohtaisesti vintagemallinen body on modattu yläpuolen bindauksella ja Stratosta tutuilla ergonomisilla parannuksilla (rear belly cut, top body contour).

Eniten tämä kitara eroaa normitelestä elektroniikkansa puolesta. Mikkiosasto tulee DiMarziolta: kaula Twang King (DP173) ja talla Chopper T (DP384). Mutta ei siinä vielä kaikki. Kotzenin signaturemallissa on vain master volume, ei ollenkaan tonea. Sävynsäätimen paikalla on kaksiasentoinen kiertokytkin, joka kytkee switchin keskiasennossa mikit joko rinnan tai sarjaan. Hieman erilainen ratkaisu.

Richie Kotzen kuulostaa kaulamikillä ja keskiasennon normiasetuksella hyvinkin pitkälti Teleltä. Sekä tallamikki että keskiasento sarjaan kytkettynä muuttavat kepin luonteen selkeästi turboahdetuksi. Kuitenkin maukkaalla tavalla. Rock on!

kitarahuolto, bassohuolto, telecaster, dimarzio, fenderkitarahuolto, bassohuolto, fender, dimarzio, telecaster