Kitarahuolto Guitarworx.fi – Yritys

Guitarworx on palvellut päätoimisesti vuodesta 2008 lähtien niin ammattilaisia kuin omaksi ilokseen musisoivia kitaristeja ja basisteja. Sekä Espoosta että muualta pääkaupunkiseudulta. Yrityksen perustaja Jaakko Larres aloitti kitaran soiton oman muistikuvan mukaan 10-11 vuoden iässä, kauan sitten. Soiton alkeet haettiin legendaarisen Ivan Putilinin soittotunneilta Helsingin Kasarminkadulla. Myöhemmin kuvaan astui puoliammattimainen soittaminen, joka jatkuu edelleenkin.

Itse soittamisen ohella kiinnostuksen kohteena oli alusta lähtien myös kalusto ja sen tuunaaminen. Yksi jos toinen keppi vaihtoi olomuotoaan ja varustustaan, tavoitteena parempi soitettavuus. Lopulta, soveliaassa kohtaa, tämä johti oman yrityksen perustamiseen.

Guitarworx tekee useimpia sähkökitaroiden, akustisten kitaroiden ja sähköbassojen huolto- ja säätötöitä. Mukaan lukien erilaiset modaukset ja customoinnit. Ripeästi ja ammattitaidolla. Toimitusajat ovat useimmiten 1-3 työpäivää, tapauksesta riippuen. Meillä odottavan aika ei käy pitkäksi.

Tutustu hinnastoon – ja/tai kysy lisää!

kitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworx