MANNINEN CUSTOM GUITARS!

Tämä hieno customkeppi kävi lakisääteisessä perushuollossa Guitarworxissa. Kyseessä on loimaalaisen Juho Mannisen edustava työnäyte (Made In Finland). Eikä vain visuaalisesti vaan myös soundillisesti. KISS eli Keep It Simple Stupid (ei bändi) on viisaasti ollut tämän mallin lähtökohtana, sillä käytössä on yksi ainoa potikka (master volume) ja 3-way switch.

Kitaran chambered body tuottaa upean klangin jo ilman vahvistusta. Tätä edesauttavat tarkasti viilattu luusatula, leveä mutta ohuehko asymmetrinen set-neck kaula ja tunnetusti laadukas Gotohin hardware.

Kytkettäessä soitin ääntä vahvistavaan laitteeseen rupeaa suupieliä nykimään auttamatta. Kitaraan asennetut Jason Lollar Imperial mikit (neck 7.60K ja bridge 8.40K) pukkaavat ilmoille monipuolisen yhdistelmän erottelevuutta, syvyyttä ja lämpöä. Gainista riippuen voidaan edetä hyvinkin puhtaalla pöydällä tai sitten hypätä tyylikkääseen särömaailmaan. Tai pidemmälle.

Kitarassa on satsattu laatuun myös muissa hardware osaston valinnoissa: CTS potikka sekä Switchcraftin valmistamat switch ja jakki (kullanvärisellä mutterilla). Mielenkiintoinen tuttavuus! 

kitarahuolto, bassohuolto, soitinhuolto, Espoo, Helsinki, kitara, basso, kitaran, basson, huolto, korjaus, säätö, asennus, vaihto, kytkentä, nauhojen, hionta, perushuolto, modaus, tuunaus, customkitara, fender, gibson, mikki, kitaramikki, kitaramikit, guitarworx